VS: Joyce Meyer erkent dat “welvaartsevangelie” verkeerd is

De bekende maar ook omstreden Joyce Meyer heeft afstand genomen van het “welvaarstevangelie” dat zij jarenlang heeft uitgedragen in haar boeken en praatprogramma’s op TV. Christenen zouden niet problemen, ziekte of dood ervaren vanwege een gebrek aan geloof. “Geloof is een zaak die God geeft en die je nodig hebt in je leven. Het is een sterke kracht maar niet iets automatisch, dat je God vertrouwt, je geloof stelt in Hem“.

In 2013 zou Joyce Meyer een privévliegtuig van $10.000.000, een huis van $2.000.000 en een zilvergrijze Mercedes van $107.000 bezitten (waar haar man in reed). Volgens haar als gevolg van de “zegeningen van God” op dat moment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.