VS-tak World Vision accepteert gehuwde homostellen

De Amerikaanse tak van de christelijke hulpverleningsorganisatie World Vision heeft besloten werknemers die gehuwd zijn met iemand van hetzelfde geslacht, te accepteren. De organisatie geeft aan dat dit niet betekent dat ze homoseksuele relaties goedkeurt. Het oordeel daarover wil ze overlaten de verschillende kerken en denominaties.

Lees het gehele artikel op:

http://www.refdag.nl/kerkplein/kerknieuws/veel_kritiek_kerkleiders_op_aanpassing_homobeleid_world_vision_vs_1_815572

http://www.desiringgod.org/blog/posts/world-vision-adultery-no-homosexual-practice-yes

Hoe sympathiek dit besluit ook mag zijn, het gaat wel voorbij aan het feit dat de Bijbel als geheel alleen het huwelijk tussen man en vrouw erkent en helder en duidelijk homoseksuele relaties, in welke vorm dan ook, onomwonden afwijst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.